Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rörande rörigt


Berör

 

 

Berör mig

men rör mig inte bara

utan berör mig

genom beröring

av kropp

själ

och hjärta

 

För det är då

Jag vet att jag lever

 

Då du berör mig

genom att beröra.




Övriga genrer av johanni
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-01 07:50



Bookmark and Share


  hurt and broken
Så sant som det är sagt!!
Toppenbra!!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl