Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drog

 

Du log ditt leènde

när jag såg dig

kommande nerför gatan.

värmandes min kropp

på alla sätt som fanns.

 

Gav mig en kyss

Sa jag älskar dig.

Tittade lite snett

 

Lade sedan till.

Du vet att det är första April i dag va.

 

Vände på din klack och drog...




Övriga genrer av johanni
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-01 07:56



Bookmark and Share


    Knasboll
aj, det gör ont i mig bara av att läsa det här.
mycket bra skrivet!!
2008-04-14

  Regn & Grus
Berör mig, din dikt, bitsk & smygande.
Själv slutade jag röka 1:a April, en perfekt dag om jag hade misslyckats!
2008-04-06

  Lilla My* VIP
Kul dikt! Trist 1:a April:)
2008-04-05

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Jag fifan...idag ska man inte lyssna på nån! =)
2008-04-01

  mayhem and order
Aaah...aj aj aj!
Lågt & elakt & jäkligt vasst skrivet.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl