Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Overkliga tårar

Jag känner att tårarna är på väg

Men istellet för att försöka hålla dom inne

som jag brukar

så låter jag dom rinna

ner för minna kinder och halsen

sen, efter några minuter är tårarna slut

och det känns som om dom aldrig har runnit

allt som finns kvar är den tomma känslan och hatet...




Övriga genrer av I....
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-04-06 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

I....