Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer jag kunna förlåta?

Varför kan inte jag få en riktig kompis?

En sånn där kompis som förstår,

Hade ju äntligen hittat en

Men helt plötsligt är hon någon annan

Jag hade blivit reserven igen

Den man kan vara med om det inte finns någon annan...

Och du förstår inte ens att du sårade mej

Att du valde någon annan före mej

Kan jag någonsin förlåta dej?

Eller är jag redan tillräckligt sårad?

Inte bara av dej

utan också av dom som gjorde lika dant som dej

Även om jag inte längre vill vara deras kompis

Så finns ären kvar

Och dom kommer aldrig att läka

Suddas bort med tiden

men aldrig helt läkas

Komer jag kunna förlåta?




Övriga genrer av I....
Läst 338 gånger
Publicerad 2008-04-07 20:48



Bookmark and Share


    ike
asså du e juh grym på det här

jag vet hur det känns hade värsta kompisen sen blev hon någon annan och hon var inte den kompisen som jag kännde de va hemskt du är inte ensam det kan jag lova
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

I....