Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens tanke

 

Hur kommer det sig att bilar som kör

 50 på 70 väg

70 på 90 väg

är  uteslutande kommunbilar?




Övriga genrer av johanni
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2008-04-09 11:38



Bookmark and Share


    Knasboll
därför att kommungubbar kanske inte kan läsa ordentligt på hastighetsskyltarna?!
2008-04-14

  samma smak samma sak
hehe aa bta tanke där ! :)
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl