Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slänger väl in nåt snabbt här nu när man just blivit med, jag är en jäkel på att stava fel och skriva konstigt uppbyggda meningar helst när jag är trött så om de finns några såna fel så är det ett naturfenomen hos mig


Bark

Jag är bark

Likt bark är jag hård, de har jag dig att tacka
Likt bark döljer jag en ömsida under, den som du vägrar veta av
Likt bark tappar jag mitt fäste när du är nära, alltid när du är nära
Likt bark brinner jag för dig, endast aska är kvar när du gått
Likt bark smulas jag sönder av din hand, du släpper aldrig taget om mig

Men likt bark så är jag kantig och vass, när jag stelnat nog av ditt hån så skär jag mig ut ur ditt grepp

Och likt bark flyter, flyter även jag, över alla problem som lämnas kvar hos dig.
När jag äntligen lämnat mitt träd och dig bakom mig




Övriga genrer av Absinius
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-06-16 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Absinius
Absinius