Favorit i repris *L*" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris *L*


Höstbris



Du kom som en höstbris
med ditt lövfärgade hår.
och ett hjärta hett som lava


tinade min is

Då som nu.




Övriga genrer av johanni
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-10 08:15



Bookmark and Share


    johanni
Ja du Z inte för jag vet vad du håller på med, Blockar och skriver nya kommentarer?
2008-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Vackra rader, J!
2008-04-10
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl