Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill aldrig sluta leka


En gång i tiden var jag liten










En gång när jag var liten
kom jag hem till en kompis
ringde på dörren och frågade
den som öppnade
om min kompis fick komma ut och leka

senare samma dag fick jag veta
att vid ungefär samma tid
som jag ringde på hos honom
var han hemma hos mig och
ringde på och frågade
om hans kompis fick komma ut och leka...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-13 01:07



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Senast idag knackade jag på hos dina dikter och frågade om....
2008-04-13

  Gunwale VIP
Mycket rart...
2008-04-13

    eva m h
Lektid!!!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP