En dialog med mycken verklighetsbakgrund, ursprungligen frampressad av en text som en annan medlem skrivit. Nu är skälet, dessvärre, ett annat. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dialog med mycken verklighetsbakgrund, ursprungligen frampressad av en text som en annan medlem skrivit. Nu är skälet, dessvärre, ett annat.


Repris på förekommen anledning


 

Mörda dem, avrätta dem eller snöp dem!

 

Modern:

Jag hatar dem! Det finns ingen ursäkt! De borde avrättas, eller snöpas och dömas till livstids fängelse.

Fadern:

Sexuella avvikelser är en del av vår verklighet, Vi måste lära oss inse att de finns i vår omvärld och skydda våra barn från övergrepp.

Modern:

Säg inte så! Vi kan aldrig acceptera att de finns!

Fadern:

Vi har ingen rätt att blunda för verkligheten. Det tog oss många år att acceptera homosexuella. Nu måste vi, även om det är plågsamt, inse att det förekommer även andra sexuella former som vi har svårt att förstå och acceptera.

Modern:

Hur fan kan du säga så? Du är pappa och farfar! Förstår du inte att det är dina egna barnbarn som kan drabbas?

Fadern:

Jo, och just därför måste vi göra tre saker:

Vi måste inse att det finns människor vars pedofila inställning är så stark att de inte förmår motstå den.

Vi måste på alla sätt vi kan skydda våra barn från dessa människor.

Och vi måste se till att dessa människor får den vård och den hjälp de behöver för att inte deras drifter skall drabba de barn vi själva inte kan skydda.

Modern:

Du är fan inte klok! Det märks att du inte är en MOR! Endast någon som inte är mor skulle kunna vräka ur sig någonting så känslolöst, så naivt och så oerhört illa genomtänkt!

Fadern:

Eller möjligen någon som själv drabbades av pedofili i sin barndom...

 




Övriga genrer av © anakreon VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 07:42

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Alltid aktuell !!! mycket bra
den här texten..så länge människor
värjer sig från den bittra sanningen
att vi alla har ett ansvar blir det
aldrig någon förändring!!!!!
2008-04-15

  Gunnel André VIP
Bra exempel på att framåt går bara den som törs se verkligheten ur MINST två olika perspektiv. Smärtsam, men trösterik läsning....
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP