Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Song


Kommer du ihåg mig
är du den samme
minns du mitt namn?

Vet du hvar jag hvare
kan du no förklare
hur ja holt din hand?

Är vi mol allene
hvis du vill mig mere
må du finne ut

hur ja gå å sjunger
ler å leker danser
som du skrattar nu

det må ej va give
hur vi lever live
enär vi är här

kan vi alle danse
skratte sammen tramse
andas lite till

håller du i hågen
minns du minsta lys
hved du hvad du vill?

Kommer du ihåg mig
är du den samme
minns du mitt namn?

Vet du hvar jag hvare
kan du no förklare
hur ja holt din hand?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nightngale
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-30 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale