Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en farbror som tyckte om att sitta i sitt till sommarstuga ombyggda och ävenså nyrenoverade föräldrahem, hans fru var inte lika förtjust, men så hade hon heller aldrig varit mycket för gamla landsbygden, hängbjörkar o spelande syrsor


Fyrtiotre kommer aldrig att vara nog








Ankarsrum, billiga cyklamen
dörröppningar, efterlämnade flaskor
grimaser, harklingar, inskränkthet

jagandes klagosångerna
limerickläsning, manshat, normer
orosmoln, Parishimmel, Quentin

ramaskri, Stockdale, terpentin
utanförskap, vattenspegel, Wiktoria
Xylofonerna, yttrandefrihet

zonterapi, återvändo
ärevarvet, önskedrömskt




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP