Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte att jag skulle skriva lite dravel. Dumma ord bara. Skriver det första som dyker upp i huvudet från nu....


Hemligheten bakom vetandet

Jag vet vad jag gör, och jag vet vad jag vet.
Det jag vet är ingen hemlighet
Jag vill det jag vet, men vet inte vad jag vill
Kanske du kan hjälpa till?
Det jag vill är det jag vet, men ingen annan vet
Vet någon annan om de vet det de vill?
Eller är det bara jag som känner till
Hemligheten bakom vetandet




Övriga genrer av Sandan
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-05-05 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandan
Sandan