Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar.

Tänk om man fick vakna upp hos dej varje morgon,
och höra dina andetag..
Får känna din nakna hud mot min..
Dina varma läppar mot mina..
Jag vet, jag drömmer bara




Övriga genrer av goneforever016
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 04:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

goneforever016
goneforever016