Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet?

Det borde vara så svårt att känna så här,
Jag har alltid trott, det händer inte mig.
Jag har önskat mig dig så länge som jag minns,
DU gör livet ljust och själen hel igen.

För varje morgon när jag vaknar och du ligger här bredvid mig,
Kan jag höra varje andetag, du andas för mig.

Jag följer mitt hjärta och det leder mig till dig
En kärlek med ditt namn är allt jag önskat, vi behöver ju varann.

Solen lyser på oss om vi vårdar varann,
Det faller ett regn som kan kännas tungt ibland men så länge vi vill så ordnar sig allt.
Med viljan kommer känslorna på nytt.

Jag följer mitt hjärta
Och det leder mig till dig
Det är så enkelt
vi behöver ju varann

För varje morgon när jag vaknar och du ligger här bredvid mig,
Kan jag höra varje andetag, du andas för mig.




Övriga genrer av goneforever016
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-05-07 04:21



Bookmark and Share


  caasandra
jävlarns fin gumman <3
2008-07-07

  Kalle.O
Upplever precis det du upplever just nu,visst är det härligt?!
Gläds med dig och önskar dig lycka till!
Tack för fin dikt...
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

goneforever016
goneforever016