Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid.


Att någon bryr sig om en
när man inte längre vill
är just vad man behöver
för att orka lite till.
Han står vid din sida
när livet är hårt
och han får dig att skratta
åt det som har varit svårt.




Övriga genrer av kärrman_
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-10 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärrman_
kärrman_