Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma

 

 

Du kom

Förförde mig

Lärde mig att älska

Satte mitt hjärta i brand

Fick det att blomma.

 

Men sak blev inte av.

För när du gick

talade du aldrig om hur

jag skulle glömma.

 




Övriga genrer av johanni
Läst 359 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-12 13:38



Bookmark and Share


  Trädflickan
Nej det får vi försöka klura ut själva.
2008-09-06

  Angeldust
Kanske inte var meningen att du skulle glömma, eller ochså får vi lära oss det själva....om vi nu vill det. Kram Tinny
2008-08-18

  Gunilla VIP
Fin dikt!
Men varför glömma?
2008-07-23

  mare VIP
...bra tankar...........
2008-07-08

    Miss 51
Sorgligt men samtidigt sa vackert
2008-06-25

  Sladjana Zubcevic
\" Men sak blev inte av.

För när du gick

talade du aldrig om hur

jag skulle glömma. \"

V A C K E R T
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

johanni

Mina favoriter
49:- på Lidl