Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bry

Bry dig inte om mig

Bry dig inte om din nästa

Bry dig inte om din käresta

Bry dig inte om ditt eget


För när du och jag väl är borta så minns ingen av oss detta och alla våra skulder blir minnen som snabbt tynar.




Övriga genrer av Absinius
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-06-25 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Absinius
Absinius