Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av texten gubben i lådan av carola jeryd


På plats i sanningens stol








Så är man avslöjad igen då?

Litet trist förstås, men å andra sidan,
ärlighet sägs ju vara längst...

...det är ju iallafall mest enkelt
att komma ihåg det som faktiskt
har hänt...

...till skillnad mot det som bara
sägs ha hant, det önsketänkta,
tack C för att du gav mig en chans




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-25 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP