Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara massa svammel


hönan bea

En härlig morgon som denna
den kostar vill jag lova,kostar mer än du vill tro.
nämligen två och tusende kostar denna morgon vid frukostbordet.
nu undrar ni nog hur ?
men fredens ängel är på semster idag .
och jag är en gammal höna med mkt kackel och utan tupp.
haha
ja jag är en gammal höna med en massa kackel och idag kom räkningen på
två tusenden.
för mkt kackel för ingenting.




Övriga genrer av Beata Grefberg
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-06-29 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beata Grefberg
Beata Grefberg