Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sittning direkt efter händelsen första \"bara ord\" som jag skriver


Nobbad

Tomt
det är tomt
förut var det fyllt
det har aldrig varit tomt
det har varit fyllt av sorg
men nu är mitt hjärta som en borg
jag känner ingen ny känsla
bara att den gamla är borta
jag saknar visserligen känslan
men jag känner inte den djupa ängslan
som jag kände förra gången
detta hände
det har aldrig varit två
det har bara varit en
med en egen dröm
utan svar
aldrig har det varit ömsesidigt
inte denna gång heller
bättre att veta
än att undra hur hon känner
och nu vet jag
nu vet jag




Övriga genrer av Che Buzaglo
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-05-29 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Che Buzaglo
Che Buzaglo