Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en annan poet här inne, litet bara visserligen...men iallafall


Man leker bara två gånger







...även rökning bidrar
till vetenskaplig forskning
kring de cirka 47 olika sjukdomar

vilka anses ha just rökning
som en
av de riktiga grundpelarna,

så rökare bidrar aktivt
till att cancersjukdomar och annat elände
snabbare

(räkna med ett perspektiv på cirka 30 år till)

ta fram olika motmedel i kampen...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-06-01 20:47



Bookmark and Share


  madigan
Ingen har överlevt något, inte ens att äta en morot eller springa maratonloppen!
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP