Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirert av ronny


Stoppa min framfart...





...och stävja min kurs
ty jag förmår det icke själv

se till mig som liten är
jag som bråkar
lever om och satans svär

ta mig fatt och stoppa in
mig i din kärleksfulla sfär




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-02 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP