Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojkar som inte pussas

jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar
att pojkar inte kan låta bli att kyssa mig.

nu låter jag för självgod.
men kan ni inte bara vänta med den där kyssen, och fortsätta med att killa sådär skönt i handen och i nacken och bara prata om något helt ointressant?
och sen kanske kyssa mig.
kanske.




Övriga genrer av silencieux
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-06 22:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar att tjejer KAN låta bli att kyssa mig.
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

silencieux
silencieux