Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte min bastu..


En liten historia ur livet



Kalles föräldrar bastu byggt
nöjda de var, blev riktigt snyggt

invigas skulle den, helt klart
men Kalle han tröttna rätt snart

återvände efter en stund
tänkte då, min far är ej sund

sprang till grannar, upplyste dem
vad som hände där i hans hem

\"ni kan inte detta gissa
men far han på mors ben kissa!\"





Övriga genrer av Maria Malm
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-09 16:37



Bookmark and Share


  Leif Furstedt VIP
Kul liten historia :)
2008-06-09

  Carola Zettergren
OUPS...inte lätt att vara liten allla gånger...eller stor för den delen!!!!
2008-06-09

    sunnanvind
ler stort!
2008-06-09

  aol
jaa s det kan bli ler
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm