Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan man


..säga att man älskar
att motionera
när det är stunden
efteråt, när det
hela är avklarat
som eftersträvas..




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-10 11:56



Bookmark and Share


  angeleyes
Bästa som finns är en lång rask promend i skogen med hundarna
det är så underbart!!
2008-07-03

  Lena Renman
Ja bra fråga men lite skönt är det ändå medan det pågår tycker nog jag.
lena
2008-06-11

    ej medlem längre
Huvet på spiken vännen! Precis så är det!:))
2008-06-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja helt rätt
det man man längtar
efter är, att bara få pusta ut
när träningen är slut, även om
man själv var den, som ville:
********KOMMA UT********
**************************
2008-06-10

  Carola Zettergren
Hihi ligger något i det...
2008-06-10

  * Ammi *
ja .. det verkar ju onekligen jobbigt för de flesta, men som nedan skrev det kanske beror på vad man gör .. menar du själsligt så stämmer det ju bra!
2008-06-10

  Rosmarin
det beror väl på? Om jag går på ett pass på F&S så har jag väldigt roligt medan jag gör det
2008-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm