Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och sanning



Aldrig den samma
sedd ur olika vinklar
perspektiv ändrar




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 342 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-26 11:48



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
... om man inte når dess
innersta kärna...
Fin senryu!
2008-07-30

  Michaela Dutius
En stor sanning i litet format.
Suveränt!
2008-07-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Samma sak
kan tolkas
så fram blir bak
efter en annans smak!
Gott skrivet, som alltid!
*******************
2008-07-28

    Bodil Sandberg
joo så är det ju...sanningen finnes i olika skepnad..beroende på ur vems ögon den skådas..bra sagt om sanningen !!!
2008-07-27

  Lena Renman
Kan bara hålla med i sak om dessa of men mycket innehållsrika ord
lena
2008-07-27

  Lyckohäxan Enediel
Precis så ja!
2008-07-26

    Cajsa
Bra skrivet
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm