Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anders Nordlander väckte ett gammalt, till väl iallafall till hälften, begravt minne till liv


Inte alla B-filmer är så dåliga som resencenten ofta nog vill påskina






I en gammal film
sitter sex nakna jungfrur i en ring
en kniv med god balans
snurrar runt kring sin egen tyngdpunkt
i mitten av denna krets

man får dock inte se den sluta snurra
det är i slutet av filmen och vill peka på
att trots andra jungfrurs död och deras
möjliga mördares hängning i galgen
så fortsätter morden

ett nog så kopierat inslag i slutet
på filmer med lätt ockulta drag




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP