Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
járfskjálftar jorden skelfer


hrynur

Hrynur í eyrum
hruna dans
Hryllingur hendir
huga hans




Övriga genrer av gufa
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gufa

Senast publicerade
haf
mas
ýrir
húm
fer
barn
Æra
blá logn
* Se alla