Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade en gång en vän men honhan är borta sedan länge och de var egentligen två varav den ena faktiskt dog men för en annans hand än för hans trots att hans hand är en sådan som slår gång på gång i redan öppet sår


Lokaliserat holrum








Ibland att det räcker
kanske med en halv böj
det skall gå att ducka ibland
för en alltför påträngande verklighet

jag ser systembolaget
mest som ett ställe där det är satt i system
att lura folk att betala ytterligare skatt
på redan skattat kapital och där uppskattningen

av dessa butikslokalers tillgänglighet
för att inte säga innehåll
är alldeles för överskattat
för att riktigt tilltala min egen smak

av någonting som ekar ihåligt
när mättnaden börjar infinna sig
i både magen, samvetet, plånboken
då samlas sanningshalten i rummet
där alkoholhalten redan gjort sig hemmastadd




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-16 10:16



Bookmark and Share


  * Ammi *
grattis till stjärnan!!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP