Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten ljuger inte, bilden däremot är klart påhittad


Att kinesa brukar betyda att sova över







Fyrverkeripjäser är inte
nyttigt att förvara
i hemmet. 4.000

kineser kan inte
ha fel, det
är ungefär så

många som spränger
sig själva i
luften varje år

för att såna
som vi skall
få för oss

att vi har
det så förbaskat
roligt varje nyår.

Slöseri med andras*

(*...liv och våra pengar)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-06-24 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP