Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland går det troll i folk, ibland blott åt skogen... (testtexten är stulen, från mig själv i och för sig, men iallafall)


När man jagar älg...








Jag tror det
skulle kännas konstigt
att ha stånd

när man skall
döda nåt...

...kanske är de
mer ute efter
ett rikigt skjut?




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-26 21:56



Bookmark and Share


    Bill Persson
Ha ha ha. Den var bra i all sin enkelhet.
2008-06-27

    *Zenobia*
det är väl när de får korn på en älgkossa sånt händer... :)




pssst....

(du har glömt ett t i sista meningen)
2008-06-26

  korpfjäder
Ja det gäller väl att hålla reda på vad som är vad ;)
2008-06-26

  TheDouche
Fyndigt, hehe...
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP