Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Clam inspirerte) Jag har fördomar om att vädret nog blir fint imorgon trots att SMHI envisas med att jämt och samt visa satellitbilder på motsatsen... Det bästa med det motsatta könet, sade Mae West, är att det är så motsatt...


Något litet om fördomar







...fördomar har alla,
jämt och samt
även den som

påstår att andra
är de som
har dem, fördomar

betyder bara att
tänka efter före
inget på förhand

självklart negativt men
ordet är, en
smula skamfilat förstås




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-27 14:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ack nej, jag bor inte i nummer 13,
det kunde ju föra otur med sig...
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP