Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mina förövare

Till mina förövare
2008-05-21

Jag har inga riktiga ansikten

Men jag har mina minnen

av lukt och känslomässiga kaos ni ställde mig inför

jag tror aldrig ni kan förstå riktigt vad ni faktiskt gjorde

ni uttnuttjade en ensam nerdrogad tjej...denna tjej var jag

Än idag kan jag inte erkänna och acceptera denna kränkning

som ni gjorde mot min kropp

när ni tryckte in era saker i mig

medans fyra av er höll mig fast

mina tårar rinner så jag knappt kan se nu

jag vet att ni inte kan varit vid era sinnes fulla bruk

ni höll mig så hårt att jag fick krosskador efter händer

sparkad och slagen och kallad dom värsta av ord som ingen verkligen vill höra

kommer ihåg rösterna så väl och lukterna av svett och annat

kommer ihåg när jag vaknade till och jag insåg vad som höll på att hända

inom mig dog jag sekund för sekund

mitt i de hela fick jag tänka fort

jag insåg snabbt att jag inte skulle ha en chans att ta mig därifrån

levande

min kropp slog över på auto och spelade död

förstår än idag verkligen inte hur det gick till

det fick en av killarna att bli rädd och tro att dom hade haft igjäl mig

jag fick något varmt i ansiktet men reagera inte

dom skakade mig och jag reagera inte

då började dom slå mig hårt i ansiktet



de ända jag verkligen kommer ihåg av känslor var ren skräck och smärtan var outhärdlig

om jag någonsin skulle träffa på er skulle jag förmodlingen inte känna igen er

känslan av att inte få ett ansikte är värst

tanken på att det kan vara killen i affären i kassan eller ja vem som helst gör mig skräckslagen

men en sak har jag bestämt mig för

jag ska inte låta er vinna över mig inte då och inte nu

jag kommer bit för bit komma tillbaka aldrig helt men jag kommer

få ett värdigt liv igen

detta kommer bli en resa till helvetet och tillbaka

men jag är villig att göra den bara för att ni inte ska få vinna!!

jag ska vara större och mognare än er och överleva för att i framtiden

kanske hjälpa andra att vinna med

jag tror att talespråket "synden straffar sig själv" kommer in här

en dag kanske ni inser vad ni faktiskt gjorde




Dagbok av Tessan26
Läst 123 gånger
Publicerad 2008-06-30 18:11



Bookmark and Share

  Tessan26
Tessan26