Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det straffar sig att klämma oskyldiga giraffers halsar

Några bilburna besökare i Kolmårdens djurpark
åkte in i safaridelen av parken. Man kunde inte
låta bli att dra ned en bilruta, trots förbudet.
En nyfiken giraff körde in sitt huvuvd i bilen.
De bilburna blev skrämda av detta och drog
igen rutan. Tyvärr klämdes det stackars djuret
i halsen. Detta medförde att giraffen släppte ut
en kaskad av spyor, som hamnade i bilen
och på dess passagerare..

Bilen blev på vägen från parken stoppad
i en poliskontroll. Polisen tyckte att
bilen luktade konstigt, dessutom kom
bilföraren med en historia, som ingen
kunde tro på. De beslöt att en nog-
grannare kontroll behövdes av
chauffören.


bryta mot regler
beklämmande handlingar
straffar sig alltid




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 369 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-05 19:05



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Låter som
- otroligt men sant! -
Avslut som en fabel
- den fabel du berättar?
Kul!
2008-07-21

  Lilla My* VIP
Sann eller vandringssägen....?
Hursom komisk*
2008-07-07

  Lasseman VIP
Ha ha ja du den här var bra.. tur det inte var en struts hi hi.. applåder
2008-07-06

  Carola Zettergren
OJ...stackars girafff..vilken historia!!!!!:)
2008-07-06

  Lena Renman
jag bara ler, tack för morgonstund med guld i mund

lena
2008-07-06

    JJ VIP
Ja det var en skojig historia! Fast kanske inte så roligt för familjen...Jag gillar dina historier! Mvh. JJ.
2008-07-06

  * Ammi *
ha ha ..
tack för den!
2008-07-05

    ej medlem längre
Hej va kul och få läsa en text av dig och "se" dig här igen...*L*
Ja, vad lär vi oss av denna? Att man ska unvika poliskontroller om man har giraffspyor på sig*flin*
2008-07-05

  devilsangel
nej usch vad hemskt!
2008-07-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja precis, jag
hoppas att de
av skadan blev
vis...
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm