Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bryr sig någon`?


bryr sig någon?

 

Jag älskar dig , inte på det sättet som alla andra gör utan på ett spec sätt som bara jag gör.

Du kanske inte det det men min kärlek till dig blir bara starkare och starkare för varje minut.

Jag älskar dig så mkt så hjärtat spriker

Du är den som får mig att må bra till och med i som allra svåraste stunderna.

Du är den abslut bästa som har hänt mig.

kanske vågar jag någon dag komma fram till dig och säga som det är.

Jag hoppas du kommer förstå min kärlek till dig .

Jag ÄLSKAR dig över allt annat

Just nu behöver jag dig mer än någonsin ltid där för mig.

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig  och för alltid.




Övriga genrer av 3ordsombeskrivervadjagkännerfördig
Läst 281 gånger
Publicerad 2008-07-06 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

3ordsombeskrivervadjagkännerfördig