Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
að elska


tifar

Að fæðast og lifa
elska og þjást.
Hjarta tifar
þeir útvöldu eiga enga ást




Övriga genrer av gufa
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-07-10 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gufa

Senast publicerade
haf
mas
ýrir
húm
fer
barn
Æra
blá logn
* Se alla