Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet leker.

Har just varit med om en helt underbar dag. Inte fantastisk, eller makalös, bara underbar. Inte perfekt, men ändå. En annan sorts perfektion, som kan hittas i röran. För just röran gjorde denna dagen perfekt!




När livet leker

jag har en macka med ost och maräng
idag var jag mannekäng

jag har en macka med gurka och smör
vädret fick mig på extra gott humör

jag har en macka med paprika samt paté
berget av glass fick mig att le

jag har en macka med skratt och med lycka
underbara vänner mig smycka

jag har an macka med alla de ting
som gjorde dagen till en riktig goding

en helt underbar dag.




Vi lekte smörgåsleken på tåget hem.. jag vann alla gånger, fräckt tycker jag... Är det inte lite härligt att en lek man inte lekt på år och dag fortfarande kan skänka en så mycket glädje?




Övriga genrer av jOhannanas_
Läst 391 gånger
Publicerad 2008-07-13 22:33



Bookmark and Share


  lyckeli
Sköna ord som gör en glad! Tack!
2008-07-13

  camillala
mycket fin
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_