Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(vilket skulle beivras) parafras på 'Vilket skulle bevisas'


Kritik på en text XXIV








Vettlöshet? Att personen
ifråga har en
cykel betyder inte

att man har
all rätt i
världen att bli

påkörd av en
bil ist som
alldeles säkert behöver

svänga och därmed
korsa vägbanan... inte
heller bilister har

alltid rätten
på sin sida
vilket skulle beivras...






(jag blev i unga år påkörd av en bilist som inte såg mig gående med cykeln över ett övergångsställe, i full fart kom han och det var för mig bara en av mina nära-döden-upplevelser)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-08-09 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP