Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker är det helt okej att tänka, så länge det bara stannar i ens eget huvud. Men ibland slinter tungan och så är det bara att bita sig i läppen och hoppas på att det här var en av de gånger hon int lyssnade


Replik du inte vill höra om du är kvinna







-Nu ser jag
något jag inte
sett förut fast

vi ju känt
varandra ett tag.
Om det inte

vore för ditt
långa hårs skull
skulle man ju

lätt ha kunnat
ta dig för
att vara man...




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-16 14:37



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Hoj helvete, en smocka och fniss för den!
2008-08-16

    ej medlem längre
Ha, ha, ha! Dagens skratt.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP