Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...cocos kaffe knäckebröd...


Något litet om människor II








Det intressanta
och själva spänningen
ligger förstås i
att vänner i första hand är olika
som människor betraktat

först i andra hand vänner
om än aldrig så goda
nära stående varandra




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 22:19



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kommer människovarandet före vänvarandet? Vad skulle Sartre säga? Själv är jag inte mycket människa om jag inte kommer på någon att tänka på som kan ses som vän...
Bonus-kommentar: "Min sämsta vän, som har mycket ont i skanken, skaffade sig en knähund, vilka ju är meniskens bästa vän."
2008-08-18

    Lars Gullberg
Sköna liknelser och oliknelser, varje stjärna har sina egna unika strålar.
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP