Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se

om blicken endast
faller på andras oförmågor

när

ska förmågorna ha chansen
att bli sedda




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 353 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-20 12:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Att se andras oförmågor,
anser en del är en
spegling av ens egna oförmågor
- att se andras förmågor
blir då att
se de egna
förmågorna!
2008-09-01

  Lilla My* VIP
Ja, just det!! Bättre att fokusera på det som är bra!!
Alla har något absolut!! *Applåd för den här kloka**
2008-08-21

  Lena Renman
Väl ordat!
lena
2008-08-21

  Carola Zettergren
Mycket klokt och mycket snyggt poetat!!!!
2008-08-21

  Mygg
Något att ta till sig och lära av!
2008-08-21

  Blåbäret
Så bra formulerat...en visdom att ta till sig och reflektera över...Tack!
2008-08-21

    Bodil Sandberg
Klokt och snyggt detta min vän!!!
2008-08-21

  Michaela Dutius
en stor sanning i få poetiska ord- tack för den tanken!
2008-08-20

  * Ammi *
ja för ofta söker man felen först ..
2008-08-20

  Rosmarin
nä det är ju tråkigt när man har sånt selektivt seende

klokt tänkt!
2008-08-20

  devilsangel
Precis..det är bättre att se och uppskatta förmågorna än att leta brister..
2008-08-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt, ögat
på båda sätt!
2008-08-20

  aol
så sant suveränt poetat
2008-08-20

    wildrosen
Mitt i prick.....med få ord..
2008-08-20

  Maria Zena Viklund
bra fråga!
2008-08-20

    sunnanvind
Himmel vad sant!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm