Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack SJ



under min senaste tågfärd
saknades nack-kuddarna
som skänker resan
någon liten bekvämlighet

de fanns att återfinna
på hyllan, i smutsigt skick

först irriterades jag
men sen insåg
jag det fantastiska
i detta faktum..



..mina dubbelhakor försvann!




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 372 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-31 11:06



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, det gäller att se det positiva i stundens saknad efter nackkuddar...
:)
2008-09-08

  korpfjäder
Oj, är de till besvär annars? :)
2008-09-03

  Therés
Ha ha ha! Ja tänk vad bra SJ är ibland...
2008-09-02

    Noomi
hihi..
en riktigt härlig gladtext..
2008-09-02

  Michaela Dutius
Det gäller att hitta det positiva i allt- och det lyckas du med i denna dikt!
Skickligt!
2008-09-02

  Gunilla VIP
*S* ja och dessutom
kan jag tänka mig,
så sträcktes även ryggen
en del
med fin hållning
som följd....
2008-09-01

    Bodil Sandberg
hehe...ja jag tillåter mig ett litet skratt..har ju själv...
ska man vara fin får man lida pin
2008-08-31

  * Ammi *
något att tänka på då nur när jag snart ska iväg med SJ ...
2008-08-31

  aol
ler
2008-08-31

    JJ VIP
Haha! Ja man får försöka se positivt på saker och ting! Mvh. JJ.
2008-08-31

  Hans w-art Westlund VIP
*ler*
2008-08-31

  Bjarne Nordbö
Det gäller att se på livet positiv. Det lönade sig här. Garvar..
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm