Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du mig?

Medan en tår faller ner på min kind,
Droppade det blod från min sår.
Armen blöder,
Medan mina tårar flödar.
Varför offra så mycker för din skull?
Det var endast dig jag älskat i mitt liv.
Endast dig jag gav mitt liv åt.
Kunde offra allt för dig,
Därför offrade jag mitt eget liv..

Om du någongång ser mig igen,
Ge mig ett leende för att ja ska förstå att du en gång älskade mig...




Övriga genrer av goneforever016
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-08 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

goneforever016
goneforever016