Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta

Om det inte fanns en hjärta som dunkar för dig så skulle du vara ensam.
Och nu, eftersom det finns ett hjärta som dunkar för dig..
Så lämna mig inte igen!




Övriga genrer av goneforever016
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-09-08 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

goneforever016
goneforever016