Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansatser

I morgon ska jag ta mej i kragen
Göra nåt
Leta efter svamp kanske
Laga bilen .... möjligt
Handla mat !
Måste gå vidare
Hitta en menning
Fast det här är ju bara teori
Har ju aldrig varit praktisk av mej




Övriga genrer av pilsner2b
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pilsner2b