Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha barn?


Det är väl inte så svårt att fixa?

Eller är det något fel?

Kan du inte få?




Hur förklarar man att blotta tanken på att de ursnygga karlarna skulle ta i mig, gjorde mig livrädd



..och det är inte sexigt




Övriga genrer av Mona igen
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-17 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona igen