Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvårdande


vårdar och pysslar
med mina blommor

gärna
ofta

men märkligt är det..

de verkar må bäst
när jag glömmer bort
dem ett tag




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 351 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-19 07:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*skrattar* Ja vissa blommor mår
bra av att glömmas bort ett tag,
faktiskt, det har du så rätt i!
(Själv har jag helt o-gröna fingrar,
alltså...bruna fingrar då kanske,
alla blommor dör i min närhet,
även en yuckapalm (el. hur 17
det nu stavas), som borde
vara seglivad...)
2008-10-02

  Carola Zettergren
Ja..visst är det lustigt!:):)
2008-10-01

    wildrosen
ja märkligt, men sant
2008-09-26

  Blåbäret
klockrent...så är det verkligen...
2008-09-24

    Bodil Sandberg
Ja men så är det ju...känner jag igen..dina ord ur vardagens ans
är skrivna med klokhet och sans..yesss
2008-09-22

  * Ammi *
instämmer ..
2008-09-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, då visar
de sin bästa sida
lyser för Dig, att
de behöver vatten
för att de skall lysa!
2008-09-19

  Lena Renman
Ja som trädgården ungeäfr . det växer så det knakar när man inte är där och petar för mycket .-)

Kanske säger det något om att släppa fritt :-) visa tillit, låta leva...

Lena
2008-09-19

  aol
närkligt
2008-09-19

  Mr Lindemann VIP
Ja, precis som det kanvara med barnen!
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm