Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påkommen av minstingen då 4 år, nedtecknad av storasyster


Ibland är det gott att ta fram den enda "kärleksdikt" jag någonsin fått..

Hej mamma

blommor
kära mamma

jag älskar dig
och du älskar mig

kära mamma
jag tänker
plocka en blombukett
till dig

kära hälsningar




Tack för att jag fick tre kronor




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 403 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-11-03 16:39



Bookmark and Share


    leelee
Jaha....nu lipar jag med.
Första lipet. Blandat med lyckligt utropat skratt.
:-)
Vad fin.
2008-12-12

  anits VIP
En sådan underbar kärleksdikt
2008-11-07

  Carola Zettergren
Å en av de vackraste kärleksdikter jag läst!!!!:):)
2008-11-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Barn är så underbara. Härlig skrift!/B
2008-11-04

  Gunilla VIP
*L*
Underbart!
Härligt att
storasyster
skrev ner det!
En riktig skatt!
2008-11-04

  Trädflickan
Så rörande. .Så enkelt och rakt från hjärtat. Nåt som man absolut måste spara och läsa om igen.
2008-11-04

  glittertindra
så söt, och så direkt, precis som de är när de är små.. och trots sin litenhet så berör de stort, lika fantastiskt varenda gång..
2008-11-03

  Annette Andersson
underbart! jag blir rörd till tårar...
2008-11-03

  * Ammi *
en text man berörs av ..
2008-11-03

    eva m h
Mitt modershjärta smälter!!!
2008-11-03

    Scribble
Oj, vilken härlig varm kärleksdikt
och för bara tre kronor! Underbara barn!

Sade den lille: Mamma, den finansgrisen,
är det vår mat till julen? ! :-) /S
2008-11-03

  aol
mitt hjärta blev så varmt tack
2008-11-03

  Bjarne Nordbö
Orden här sprider sig in i mig med strålar som verkligen värmer.
2008-11-03

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2008-11-03

    ej medlem längre
Jättesött, nya stjärnskottet på poethimlen kanske?
2008-11-03

    Bodil Sandberg
bara såå härligt..underbart!!
2008-11-03

  papessa
helt underbart...
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm