Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför


Tänk om jag förstod
ett av dina ord

skulle jag veta

varför?


Tänk om jag förstår
ett av dina ord

då vet jag

varför


men det skule du aldrig erkänna




Övriga genrer av Mona igen
Läst 244 gånger
Publicerad 2008-09-30 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona igen