Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi behöver alla gråta ibland....


Efterlängtade tårar


Idag kom de äntligen, tårarna

Jag har haft dem
innanför ögonlocken
i ett par dagar

Det har värkt
Jag har velat gråta
men inte kunnat

Jag vill gråta men kan inte
Orden jag sa till min man igår

Tårar har vi fått för att kunna lätta på trycket
Det har jag lärt mig under resans gång

Ett tag trodde jag
att de skulle ta slut
någon gång

Med tanke på
hur mycket jag gråtit
Men så är inte fallet

Tur är väl det!




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 530 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-05 11:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, tur är väl det!
Bokmärke.
2008-10-27

    Cajsa
Gråta behöver man verkligen ibland, lättar upp. Skönt att du fick gråta, hoppas det känns bättre. Stor kram till dig
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson